14/4 2018 Burnley Leicester Speltips

Torsdag: Tidigt EM-klipp – till 5,50

Att falla på mållinjen är sällan kul. Peru hade 2-0 mot Ecuador, som dock både lyckades reducera och kvittera. Skrälltvåan till 4,90 x smeten missade således. Klockrent värde som fanns där hur som helst. Oddssättarna har virrat en del i detta Copa America.

Skiftar över till EM 2016, som startar när som helst.

Tar redan nu sikte på premiärfajten mellan Albanien och Schweiz. Lurar en skräll runt hörnet? Det har i alla fall vi en känsla över.

Schweiz är det snäppet bättre laget, men överskattas rejält. Det saknar stora stjärnor, Xherdan Shaqiri borträknad – och man har haltat rejält i uppladdningsbataljerna inför mästerskapet. Innan 2-1-vinsten över Moldavien i genrepet hade tre raka torskar radats upp – mot Belgien, Bosnien och Irland.

Inte heller så att Albanien briljerat inför mästerskapt, men i kvalet visade de att de är kapabla till rejäla skrällar. Grupp I:s andraplats plockades, före Danmark, Serbien och Armenien. Långtifrån något enkelt motstånd.

Neutral plan och att vi får 5,50 x polletterna för att Albanien ska vinna – ja, det är att tacka och ta emot. Dubbelchansen fungerar för den som vill pusha ner svårighetsgraden något.

Spelet hittas bland andra hos Bet365 – världens mäktigaste spelbolag. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus här.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: Lördag 15:00, 11/6
Speltips: Albanien vinner, rak etta
Odds: 5,50
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Följ oss på sociala medier