22/6 2018 Nigeria Island Speltips

Torsdag: Världsmästarna mot värdnationen – vi handplockar spel till 4,80

Matchen mellan New England Revolution – New York City har ännu inte haft avspark, men precis som väntat har oddsen på det spel vi rekommenderat droppat enormt. Värdet är numera borta, eller oerhört knappt.

Resultat därifrån uppdateras om senare.

Nu tar vi oss till ännu mer kända vatten, EM 2016 och semifinalen mellan Tyskland och Frankrike. Världsmästarna eller värdnationen – vilken sida plockar den åtråvärda finalbiljetten? Väl där väntar match mot Portugal eller Wales.

Vi lutar åt – Frankrike…

För visst ska Frankrike vara större favoriter än vad den knappa oddsfördelen antyder? Hur vi motiverar det är rätt enkelt; det är två jämnstarka parter och den ena har hemmaplan – och styrkan av att spela hemma förstärks alltid i mästerskap.

Och på det; Tyskland saknar två av deras främsta spelare i Mats Hummels och Mario Gómez – ett avbräck som försvagar defensiven, och ett som försvagar offensiven.

I kvartsfinalen mot Island fick vi se det Frankrike som man bara väntat på ska blomstra fram under mästerskapet – sylvasst anfallsspel; löpen satt rätt, effektiviteten var fantastisk och kombinationsspelen formidabla. Slutresultatet; 5-2.

Tyskland å andra sidan, de kämpade hårt mot ett disciplinerat Italien och inte fören efter straffar stod man som vinnare.

Frankrike mål i båda halvlekar spelas till 4,80 x insatsen hos Unibet, som du får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00
Match: Tyskland – Frankrike
Speltips: Frankrike mål i båda halvlekarna
Odds: 4,80
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier