26/5 2018 AIK Norrköping Speltips

Torsdag: Vi hoppar fram till PL-premiärerna

En reaktion har utan tvekan kommit på den prickade 6,30-oddsaren som inledde veckan. Sevilla tappade till 2-2 i den absoluta slutsekunden och nu senast kunde Honduras, trots massvis av chanser, och två straffar inte lösa den andra baljan mot Argentina.

Mer eller mindre rånade har vi blivit på 4,33 och 4,90x. Nu hoppas vi kunna råna spelbolagen på nytt, istället.

Vi hoppar fram lite i händelserna, till lördagens Premier League-premiärer – fokus på matchen mellan nykomlingen Hull City och fjolårssensationen Leicester.

Gillar vad jag sett av Leicester, som trotsade alla naturlagar när de vann serien förra året, under försäsongen och även i Community Shield-finalen, vilken förvisso förlorades mot Manchester United. Mahrez och Vardy är kvar, i alla fall för nu, och det är oerhört positivt.

Organisationen i Hull, ja, den är värdelös. Den numera före detta tränaren Steve Bruce har fått lämna efter att inte ha kommit överens med ägaren och truppen är löjligt tunn, vilket kommer ställa till med problem. Dessutom är Michael Dawson avstängd – ett rejält avbräck.

Leicester -1 mål (3-vägshandikapp) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – spelas till 4,10 x insatsen hos Redbet, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 2 000 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 13:30, lördag 13/8
Match: Hull City – Leicester City
Speltips: Leicester -1 mål (3-vägshandikapp)
Odds: 4,10
Bolag: Redbet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier