11 januari 2017 Färjestad Djurgården Speltips

Trippel till 23,23 gånger pengarna

Vårt onsdagsdrag är en härlig trippel från NHL som betalar hela 23,23 gånger pengarna och vi går direkt på analyserna. Oddsen för dagens trippel är hämtade från Unibet, saknar ni konto får ni 1 000 kr bonus här. 

Anaheim Ducks – Arizona Coyotes: Dubbelchans X2 till 2.07

Visst, Anaheim är ett otroligt bra lag som kommer ligga uppe i toppen men Arizona har startat säsongen oväntat starkt. De har vunnit mot både Los Angeles Kings och Pittsburgh Penguins och är obesegrade samtidigt som Mike Smith storspelar i målet (97,1 i räddningsprocent). Anaheim har samtidigt inlett säsongen med två raka torsk och bara gjort ett mål på 120 minuter ishockey. Över dubbelt på dubbelchans X2 är riktigt bra.

Colorado Avalanche – Boston Bruins: Över 5,5 mål till 2,2

Boston har fått en usel start på säsongen med tre raka förluster och hela 16 baklängesmål. Deras tre inledande matcher har snittat 7,66 mål och Colorado är ännu värre. De har vunnit en och förlorat en men deras matcher har snittat hela 9,0 mål per match. Inget av lagen har fått ihop defensiven och jag håller inte med om att över 5,5 ska betala hela 2,2 – det är i överkant med tanke på hur spelet sett ut för dessa två lag under inledningen.

Philadelphia Flyers – Chicago Blackhawks: Chicago -2,5 mål till 5,1

Här är den riktiga skrällen som driver upp oddset i vår trippel. Chicago förlorade hemmapremiären mot Rangers men reagerade på den förlusten på rätt sätt genom att vinna både hemma och borta mot starka New York Islanders. De gästar dessutom Philadelphia som redan efter två omgångar (två förluster) körde krismöten. Efter det vann de visserligen med 1-0 mot Florida men inför den krävande hemmapubliken i Philadelphia kan laget vika ner sig om det börjar gå emot dem och även om -2,5 mål är ett stort handikapp på bortaplan är 5,1 samtidigt väldigt bra betalt med tanke på att ett hett lag med offensiv stjärnglans ställs mot ett lag i kris som släppte in tio mål på de två första matcherna.

Dessutom har tre matcher från vårt system igår spelstopp först ikväll. Vill ni rygga det så spelade vi Rögle-Skellefteå rak etta till 3,9, Frölunda – HV71: Frölunda -1,5 mål till 1,93 samt Asplöven – Björklöven: rak etta till 3,15. Den trippeln betalar 22,54 gånger pengarna hos Comeon.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: Kl 02:00 natten mot torsdag den 15 oktober
Speltips: Se ovan.
Odds: 23,23
Bolag: Unibet – Klicka här för att få 1 000 kr bonus!

Räkna ut din vinst

Oddsen för dagens trippel är hämtade från Unibet, saknar ni konto får ni 1 000 kr bonus här. 

Följ oss på sociala medier