16/10 2018 Sverige Slovakien Speltips

Våra favoriter – vilket spelbolag ska jag välja?

Utbudet av bookies är enormt. Vet du inte vilka du ska välja? Vi hjälper dig! Nedan hittar du två av våra favoriter och varför just de passar in i din spelbolagsportfölj.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Mobilebet:

Gillar du att spela i mobil och på surfplatta? Då – och även om du knappar på datorn, för den delen – har Mobilebet den perfekta plattformen för dina behov.

Den mobila plattformen är i absolut toppklass; sidan laddar fort som vinden och den är perfekt avskalad. Och hos Mobilebet hittar du dessutom odds i toppklass, speciellt i de svenska områdena, fotboll och ishockey.

Missa inte att få en superstart på ditt spelande och få hela 200% i bonus – upp till 600 kronor hos Mobilebet!

  Hämta din bonus hos Mobilebet här!

Bethard:

Bethard är ett relativt nytt spelbolag som på allvar visat att de kan utmana de stora pjäserna på marknaden och borde vara ett självklart val hos alla som tippar på sport – oavsett om det är för att tjäna pengar långsiktigt, eller bara som en sidohobby och –inkomst.

Sportbooken är den som sticker ut allra mest. Utbudet av spel är massivt och oddsen är uppe och nosar i toppskiktet, speciellt på fotboll – såväl svensk som internationell toppfotboll.

Något som höjer spelupplevelsen lite extra är den träffsäkra designen och hur enkel sidan är att navigera sig på. Att satsa på det området skulle kunna ses som en självklarhet, men Bethard sticker verkligen ut hakan.

Om du inte redan skaffat ett konto hos Bethard, så passa på – de har höjt välkomstbonusen till 125% upp till 1 250 kronor!

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Följ oss på sociala medier